Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadne lutalice! Isto kao iljudi beskućnici! :(
@Panj pa nemate ni vi ni vodu ni grijanje, ne vidim da ista vise vrijedite od kerova
@Panj moze poturice, nije problem
bolje da vlasnici isti nabave onu nosiljku za bebe da se njihovi psi ne muce hodajuci.
bosnje vole da ga prime s vazelinom
cuko ima bolju jaknu od mene
Psi su u drugom svjetskom ratu bacali bombe a danas nemojte bacati petarde boyyyiimmm seee
I obavezno ih odvesti na jednu 10-ku upola i kefir da bolje dan prebrode :-D
Ukoliko vlasnici istih osjete potrebu zbližavanja sa svojim ljubimcima, preporučujem vazelin a nipošto nitroglicerin.
o zivote tesko y ebote mani me se zivote ocat ti y ebem.
U šta ste pretvorili životinje, nesposobne za život, uzmete, razmazite i onda bacite napolje jer vam više nisu potrebni.
njegov ker ima status bolji nego ja
Može pričati ko šta hoće ali se zavole do te mjere da ih stvarno čovjek razmazi i previše. Pas mora redovno boraviti vani ali mu dozirati vrijeme tako da mu se i šape adaptiraju i postanu otporne na niske temperature i snijeg. Mislim da papice i mazanje u prevelikoj mjeri imaju suprotan efekat.
Samo da odgovorim ovim minusima. Pse držim već godinama i trenutno imam mješanca Njemačkog ptičara i Labradora (koja kombinacija) i mislim da su puno otporniji od rasnih pasa. Težak je oko 50 kg i nikad mu nisam tretirao šape mazama ili stavljao pape na noge. Izlazio je i na -22 i boravio uredno 20 minuta vani (kao i obično) i bukvalno ronio po snijegu.
Kakav sladak malteNEzer 😂😂😂
Doggystyle/Lifestyle :)
Vlasnicki psi? Zanimljivo.
:) pjevam.
te obući čarapice.....hahahahaah to vise nisu psi........
niti bi cuke to trpili na nogama
@CheshireCat to su bebe, kao i moja macka..........u kuci je od rodjenja, nikada nije izasla, na terasu nece da izadje kada je hladno, nikada ona ne bi prezivjela ni jednu minutu da je sada napolju...........to je beba nije vise macka......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
čarapice? koji će to pas trpiti čarapice?