lifestyle
0

Tinka bira finaliste u borbi za njeno srce

Klix.ba
U emisiji <i>"Subotom uveče"</i> sa Segmedinom Srnom (FTV1, subota, 20h) biće prikazan prilog o <b>Tinki Milinović</b> i finalistima radio emisije <i>Tinka Show - Bez Uvrede</i> (BH Radio 1, utorkom od 22:30 do 00h) koji su se javno takmičili u osvajanju Tinkinog srca.

Tinka o svemu ovome kaže sljedeće:

"Već dugo vremena se pitam sta bi se desilo da se ja, kao osoba iz javnog života, stavim glavnim predmetom javne licitacije, i to - na udaju? Smatram da budućnost televizije lezi u reality tv-u i drago mi je što sam uz pomoć svoje radio emisije dokazala određenim ljudima da je nešto tako moguće i kod nas.

Takmičenje slušatelja traje već mjesec dana. Glasalo se u eter putem telefona i putem e-maila radio emisije, uključujuci i glasove moje porodice i prijatelja koji su direktno u emisiji davali svoje glasove najboljima. Godine, spol i izgled (s obzirom da se biralo putem radio emisije) nisu bili jedni od kriterija. Glavni kriterij su bili šarm, duša i snalažljivost naših ljudi. Nekoliko najinteresantnijih, najubjedljivijih, najsposobnijih i najupornijih finalista za osvajanje mog srca je odabrano. O kome je tačno riječ i ko je pobijedio sad neću govoriti. Želim da u subotu uveče uz hranu i piće zauzmete svoja mjesta pored malih ekrana i uživate u zabavi koja vas čeka."