Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gledao bi i ja da ne moram raditi 10 sati dnevno...tinejdzeri su gospoda...
...to si 100% u pravu...
cuj 10 sati radi dnevno hhahahahaha a non stop si na klixu.na svaki ebeni clanak moras ostavljat komentare.da ti imalo radis ,ti nebi imao kad da komentarises ebeni klix.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato ja gledam samo kuharske kanale,a te drustvenvene mreze sto prije odbijete od sebe bice vam bolje.
Nisam znao da se tinejdžerom postaje kad napuniš osam godina? Svašta čovjek nauči ovdje...
Ššššššš šuti, nemoj ništa na novinare, možda su sada angažovali osmogodišnjake da pišu... :))))))
Za 20 godina imat ćemo generaciju gojaznih i nesposobnih freakova, lijepi moji klikeri, lopta, cuko, i igranje od jutra do mraka, na tv samo mumijeve i tom i jerry gledao 😊😊😊😊😊
i krađa jabuka, jagoda.........
Tako su isto mislili u srednjem vijeku , vidi ovih sto se "zatupljuju" naukom i otkricima , to ce ih unistiti jednog dana ! Ako je djeci to fora pustite ih neka uzivaju , ni tebi tvoji roditelji nisu dozvoljavali stvari koje oni nisu znali provaliti !
PRIKAŽI ODGOVORE (9)