Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nisu pirati veci distributeri slobode razmjene i koristenja software-a od recimo jebene EU???? Samo pazite sta ce se sve kod nas poceti dogadjati na ovom polju. Kada nam nametnu zakone o placanju svake jebene aplikacije od 500 Eura za Photoshop i dalje, ko ce onda imati koristi od toga nego bosanski bogatasi. A njihov put do novca i nije bas bio cist. Znaci implementacija copyrighta od EU zapravo sluzi samo nepismenim tajkunima...U svakom slucaju se ekipa iz BiH treba malo zesce aktivirati po ovom pitanju...
keep them coming download legendo
DC++ KaZaA Lite Soulseek WinMX iMesh Shareaza eMule Direct-Connect Morpheus Gnutella Audiogalaxy AudioGnome BadBlue BearShare Dshare eetee eDonkey 2000 eDonkeyBot FileNavigator Filetopia Freenet Freeweb Frost Gnucleus Gnutella Grokster Hotline KaZaA LimeWire MacTella Mediaseek Morpheus Mynapster Napigator Newtella Open Cola Rapigator Snarfzilla Toad Node Wrapster Musikdienste Audiogalaxy koliko ih jos treba;-)))))))))))))
Ovo je najgori zakon ove vrste u svijetu i vjerovatno ce biti izmijenjen. Donesen je zbog Berluskonija, koji je vlasnik kompanije za distribuciju filmova. Kapitalizam je jedna najobicnija otimacina. Power to the people. Zivjeli pirati.
Evo sta nas ceka, bilo da smo u ili izvan EU. Kad se svaki downlaod bude placao, kada svaki CD bude 15 eura, a usput ga nemas gdje ni nabaviti pa platis 10 eura postarine, ondaq ce druga prica o piratima biti. Posto autori i ovako i onako ne zaradjuju na prodanim diskovima, jedina razlika je da se label bogati. Zivjeli pirati i komunisticka internacionala!
kazu i u bh ce to jos malo