Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buroj scientology
Ja imam parcelu od 2000 kvadratnih metara i nije ni blizu ovolika. Ima li iko pametan da pimjeti prije objavljivanja teksta koliko je u stvari 2000 kvadratnih metara. Da vam olaksam, to ti je cirka 40x50 metara. Hae zdravo.
Poklonici sotone
lijepo je to a kad ce tro kod nas?
Očito i ne baš toliko tajna baza. Ruši sve, haj' ponovo negdje drugo sad.
Cisto da znate novinari da je povrsina stadiona mnogo veca od 2000 kvadrata!
koji je ono komad bukve onaj tom...pogledajte njegov video na youtube, kad prica o numerologiji..... i drvo i kamen imaju vise mozga i emocija
tajna za koju svi znaju ahaha
I kako vidim ulaz je slobodan
ovo je više tipično za klix postalo, nadže nedže neki "članak" copy/paste sa svim pravopisnim greskama i hajmo prikaćiti neko poznato ime u tekstu i voala. klikajte, komentariši samo reklame da se otvaraju da nam šta kane. a to što vjerodostojnost i obraz gubimo nejma veze bitna je lova... žalosno
"kalifornija na vodi"
religija je uvjek dobar biznis
@BiHer zasto misliš da su "nevjernici" automatski besdušnici i bez morala i prnicipa.. naprotiv... govoreći sa bošnjački korpus, mogu slobodno reći da su "vjernici" glupi, bezosjećani, izmanipulisani, sebični i preplašeni..
Ni prvi ni zadnji religijski kult koji postoji.
I u sta ovi vjeruju 😀
U holivudske zvijezde i njihove bankovne racune..
To su bolesni ljudi, ta "religija" je priznata kao takva samo u USA i nigdje vise na svijetu!!!
Nije tacno. Scientologija je priznata kao "religija" i u mnogim drugim drzavama, a nama najblize su Slovenija i Hrvatska koje su zvanicno priznale scientologiju kao religiju. Inace su oni usvojili naziv "crkva" scientologije i poceli da se bore za status "religije" iz razloga oslobadjanja od placanja poreza za svoju prodaju magle.
Ne dusite "narod" sa nevaznim clancima