Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixova naslovnica nikad nije izgledala bolje, boobs all over the place. 👍😁
Jedne prilike u jednom restoranu je sjedila majka sa malom bebom i muzem. Sasvim diskretno je sa prozirnom bluzom podojila dijete,da bi sa drugog stola seljak zin'o ko peš,komentarisuci sa svojim jaranom.Malo je falilo da belaj ispadne sa njenim muzem i tim seljacima. Dojenje djeteta u javnosti je po meni sasvim normalno,ali to ne prolazi kod nas. Zaostali smo u svakom pogledu na zalost..
A onda ga i meni zena treba podojiti gdje god i kada god to odgovara i meni i njoj, je li?
Ne mora. Redovno je kod mene na napajanju.
@IBLIS otkud tebe buraz, zar nisam proucio bismillu tobejarabi
'Imunitet' je magicna rijec. Slododno recite, Klix-e. Imuni sistem novorodjenceta je u povojima, bas kao i samo novorodjence. Putem majcinog mlijeka beba stice imunitet, sto je presudno za (gotovo) nezasticeni, mladi organizam. Otuda brojke...Kazem, nije da sam radjao... :P
Metropola?????? Quratz od grada.
oooo matere, urazumiti se i pušćajte đecu nek doje, jer veliki dripci hin samo gnječe
Bošnjo doji babu
jesam se odvikao od sise ali nikad nisam izgubio fascinaciju za sisom
I u tome treba biti umjeren i kulturan. Nije uredu da se si*a izvadi nasred nekog centra, usred restorana i sl., i to bez prekrivača. Svaka žena koja ima imalo opće kulture i svijesti potrudit će se da to uradi na diskretan način.
Danasnje mlade majke su najbolje dojilje..
od toliko dobrih slika na ovu temu klix stavio nekakvog ženskog isusa koja kao da je upravo pregazila jezero samo da podoji. stavite neku milfaču kojoj treba onaj peškir iz drugog članka pa da vidite onda pregleda.
Majke ih i doje , pouzdano znam ! Kad god i gdje god to odgovara njima a najviše u autima na slabo frekventnim mjestima . Što bi to radile u po bijela dana, valja polovnu robu prodati kao novu ?!
Sjednes negdje i dijete te "scepa" za majicu... Ne mozes birati jer onda krene dernjava, bacanje, itd...
@SiviEkonomista Nisu to "majke".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veliki sam veliki sam, Al volim da sisam, Jos se sise odrekao nisam.
Šta je ba ovo ???? 22 : 15 h nema vode u Sarajevu MRTVE VAM HEBBEM U VODOVODU SVIMA REDOM , VI BI TREBALI FAKALIJE DA RJEŠAVATE A NE DA VAM SJEDE PO KANCELARIJAMA
nema ljepseg osjecaja drzati tek rodjenu mrvu u narucju...nek su zive i zdrave nase majke i bebe,sa dojenjem ili bez. neke zene jednostavno nemaju mlijeka ili beba odbija,ili koriste terapiju,pa su prinudjene na dr metode.