Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad slusam starce o njihovim dogodovstinama iz 70-ih i 80-ih bude mi krivo sto sam rodjena prekasno. Ubio nas je nacionalizam, ekonomske krize, ratovi, ali i ova sva tehnologija...
Kapitalizam i nazovi komunizam se takmicili izmedju sebe, a ljudi profitirali. Danas komunizam unisten, a i onaj light kapitalizam, da bi na scenu stupio divlji kapitalizam koji je najbolje opisan kao moderno robovlasnistvo.
70' i 80' najbolje vrijeme za muziku, film, stvaralaštvo i život naravno!
Bilo je najbolje! A onda su se pojavili religiozni i s*** sve za sva vremena. Mater im njihovu!
...religija i religiozni uvijek bacaju svijet u srednji vijek...tako je i danas...danas zivimo u "modernom srednjem vijeku"... inkvizicije su zapocete po cijelom svijetu...a krstaški ratovi u punom jeku
i dzihadi, i dzihadi
Bilo je to dobro vrijeme... Te na izlet, te malo na more... U auto naspi corbe pa u Trst po farmerke...
Jugoslavija u srcu zauvijek !!!
Kakva Jugoslavij, pa 21. vijek je ljudi
jugoslavija je bila predivna zemlja. steta sto je bila naseljena nacionalistima i staljinistima. i glupanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa kako ne shvatamo Amerika uvijek mora da ima nekog neprijatelja. Za vrijeme Hladnog rata to je bio SSSR, kada se raspao nisu znali sta da rade od sebe pa su muslimane zrtvovali za nove neprijatelje, a to sve preko ropagande i medija.
Svako carstvo koje ikad postojalo je bilo konstantno u ratu od Rimskog,Turskog,Francuskog,Njemackog pa sad do Americkog uvijek u ratu da odrze svoje postjanje eksplatacijom drugi naroda i njihovi resursa.
Kakva je ovo ljevičarska propaganda? Čim vidim ovo društvena nejednakost sve mi je jasno.
...ništa tebi nije jasno...
a sta, nervira te drustvena jednakost? ono suljin sin, kreten, ide na sorbonu, a komsijin mali genijalac nema para za udzbenike ti se vise dopada?