Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ljudi žive, da se rodio u 23,7% BiH sad bi vjerovatno čekao na granici da malo proba argetu uz šum valova mora, i bio nadprosječno ljubazan prema graničnim policajcima nastojeći umanjiti štetu onog neizbježnog što predstoji, a to je davanje dokumenata na uvid. Onda bi izvadio nesretni BiH pasoš i policajac bi rekao “A tu si majčin sine, otvaraj gepek”
Policajac bi pokazivao nesretni BiH pasoš kolegama i svi bi hvatali zrak od smijeha, a zbog otvorenog gepeka punog termički obrađenog ali i neobrađenog mesa lagano bi se počele skupljati mačke i psi lutalice oko auta.
Kada bi napokon jadniku iz 23,7% BiH vratili nesretni BiH pasoš i rekli “Ajde šibaj šta ćemo od tebe” već bi bilo predvečerje i on bi odvezao auto u suton prema moru, a mačke i psi bi trčali za njim. Uz zvuk klepetanja šerpa pristigao bi u jadransko priobalno mjesto, odbio svaki vid smještaja skuplji od 20€ po noćenju, i onda po internetu pisao “Šta je ovo, u ovoj Dalmaciji namještaj još iz Jugoslavije, katastrofa”