Previše izbora i mnogo odluka
0
Sve više mladih osoba zapada u životnu krizu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam 19 godina i potpuno su u pravu. Pritisak sa svih strana a ponajvise od roditelja. Trebali bi roditelji da dopuste svojoj djeci da zive kako zele i dolucuju kako oni zele.
@soc. Ne sramoti, molim te, tu divnu nauku svojim bijednim analizama i tezama! Usput procitaj vijest jos jednom.
Ma hajde, šta treba roditelji da te ninaju do 40 te pa onda ta vrše pritisak na tebe, mislim da se na djecu treba vršit pritisak čim progovore, ali ovdje se vjerovatno misli na pritisak društva da se bude uspješan, tj. da ima i nosi, i da se seksualno bude aktivan i to učestalo, odnosno za nekog je to da se što prije oženi, pa lako je tuđim....
ziva istina ja nez bil piskio ili kakio