Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha ova malena sto pokazuje znak prijateljstva je najbolja :))
Vozi čovjek kola. Gluho doba noći. Odjednom ispred kola iskoči crveni patuljak. Čovjek jedva zakoči. Izleti iz kola i počne da viče: - "Jesi li normalan? Šta ćeš na sred puta, mogao sam da te zgazim!" Crveni patuljak: - "Ja sam crveni patuljak, peder sam i jako sam gladan." Čovjek se sažali i ode do kola. Našao je neki sendvič i dade ga crvenom patuljku pa nastavi da vozi. Noć mirna i dalje. Mjesec proviruje kroz oblake. Odjednom ispred kola iskoči zeleni patuljak. Čovjek jedva zakoči. Izleti iz kola uzdrhtalim glasom kaže: - "Pa jesi li normalan? Šta ćeš na putu, mogao sam da te zgazim!" Zeleni patuljak: - "Ja sam zeleni patuljak, peder sam i jako sam žedan." Čovjek se sažali i ode do kola. Našao je flašu mineralne vode i dao je zelenom patuljku pa nastavi da vozi. Priroda se utišala. Spava. Samo je on na putu. Odjednom ispred kola iskoči plavi patuljak. Čovjek jedva zakoči. Izadje iz kola i pomirljivo kaže: - "Sve znam. Ti si plavi patuljak i peder si. Šta još hoćeš?" Plavi patuljak: - "Vozačku, saobraćajnu i ličnu kartu molim."
Osjete djeca mnogo više, nego odrasli misle da osjete. Djeca osjete kojom energijom zrače ove djedice. Sigurno je da će kod negativaca u krilu, plakati .
ja ne znam gdje su ona udruzenja za zastitu prava djeteta zar ne bi trebalo biti zakonom zabranjeno ovo traumatiziranje....
joj, stvarno je morbidno kad roditelji tjeraju djecu na nesto od cega se uzasavaju, poput djeda mraza... bas bih voljela da vidim te roditelje kako njih neko natjera na nesto cega se boje, jos ih i fotka, iz cistog uzitka. ili ljeti redovno neko dijete na plazi vristi k'o da ga kolju, jer ga roditelji silom u vodu guraju... :S koji benevreci.
Meni je najvažnije bilo uzeti paketić i što prije pobjeći od bradate spodobe, jer je svaki put smrdio na alkohol.Suština je u paketiću...
"Kad sam imao sedam godina o vrat mi stavili crvenu maramu, gadno je stezalo ja se davio pa jos i danas imam traumu"
Zavisi, ako mi je prije toga kisla glOva