Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa naša Bjelašnica ❤️
ios ljepsa jahorina 💔
Al kad bi se zahebavali 😑
Sreca pa nekom zanimljivo gledat sidra i 1984 i naselje apartmana na pola staze.fuj jesmo i gamad,sta god da nam se dešava malo je .ko god je otišao ja mu čestitam,a i danas je bolje nego sutra. Mrzim sve pokvarene Bosnje,i ne halalim vam sta radite na štetu naše Bosne.sve najgore i vama i djeci svakom ko svjesno radi na štetu države zbog sitnih ličnih koristi..
Bravo! Me too. Amin
Sta im je...??? Cuj besplatan parking...
ima li kamenja po stazi?
Prije kad je bila pusta bjelasnica zale se kako nema zgrada hotela, sad kad ima zgrada sad je unistena koce papcima udovoljiti, nek se gradi ko zeli da skija zgrada mu ta ne smeta, staze su i dalje tu, ako ti je do setnje opet kroz sumu ides hodas zgrada ne smeta, neg smo mi takav pogan narod da nam nista ne valja sta se god napravi.
Fulio si poentu care, problem je neplanska izgradnja i uništavanje prirode, omogućeno kovertama punim kriminalom zarađenih para
BESPLATAN PARKING!!! jbt najezio sam se
Skijajte Sarajlije a drzavu vam dijele nacionalisti.
Jeste je i uništili tim zgradama, pa bolje stan kupiti na Alipašinu
A kad primamite raju parking po starom deri po usima ko da sam ispred Sebilja parkirao a ne na Bjelasnici
Ako necete provjeravati vtp ne dolazim!
Vidim večeras testiraju šestosjed. Valjda će ga pustiti sutra u funkciju!