Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto u kakvom poremecenom svijetu i vremenu zivimo. Dok na jednoj strani pise "Kompanija Alitalia otpušta 994 radnika" na drugoj strani pise o jahti od pola milijarde. Pa tako se i zgrcu pare. Ili se plati minimalno, ili se otpuste radnici da bi elita lagodno zivjela.
KOje sranje
"Cijena superjahte iznosit će oko 400 milijardi eura, odnosno 500 milijardi dolara." I onda novinari kazu da su im plate lose.
eeeej bijeli svijete da je meni bilo da sam idejni izumitelj ovako nećega
jos 4 bajrama i skupit cu pare za ovu jahtu... da ovaj kurbanbajram rodbina nije zakazala, mogao bih skupiti i za 3 bajrama.. ali nema veze, barem cu si priustiti ful opremu... i kompresor da mogu napumpat gume... zlu netrebalo..
jahta uopste nije izgradjena. papcine
zar kuvajcani nisu narucili nekoliko ovakvih jahti???
Da je nije, možda,bakirovica naručila?
Tehnološki je, bar po crtežu, super urađeno!
Samo plovite,godine lete i ubrzo dva metra bez geometra.
Hoću i ja