Promo
42

Super vikendi u Importanne Centru ovog jula

Posjetite Importanne centar svakog vikenda ovaj mjesec jer su za vas pripremili odlične ponude koje će vas rashladiti u ovim toplim danima.

Ono što vas čeka u Importanne centru ovog mjeseca jesu odlične ponude koje ne trebate propustiti.

Caffe Pizzeria Ambient se pobrinula da se vaša djeca zabave u besplatnoj igraonici u sklopu gumenog grada u bašti Importanne centra.

Da je Importanne zaista mjesto za cijelu porodicu, pokazala nam je i Bambi igraonica koja je samo za vas snizila cijene proslave rođendana tokom cijelog mjeseca. Tako umjesto 200 KM, standardni rođendanski paket plaćate 160 KM; a tematski paket s uključenim facepaintingom umjesto 300 KM plaćate 230 KM. Ako vam je potreban dnevni boravak za vaše dijete, Bambi je osigurao i niže cijene koje se naplaćuju po satu, te prvi sat plaćate 4 KM, drugi 3 KM, a treći dobivate potpuno besplatno.

Poslije igre preporučujemo vam restoran Milkman gdje možete uživati u odličnom ručku u vrijednosti od 10 KM, a koji uključuje supu, glavno jelo i desert/sok.

Sultan's Lounge je samo za svoje goste pripremio ponudu gdje kafu i domaći sok od nane, zove ili smreke možete dobiti za 3 KM.

Hladna osvježenja vam je pripremio i News Bar u kojem možete naručiti smoothies, milkshakes i hladne kreme po 2,50 KM, limunade s okusom, te Monin Hladne napitke za 3 KM, cijeđene sokove za 4 KM, a odličan miks Affogato Vanilija sladoled + espresso za samo 3 KM.

Posebne ljetne ponude vas čekaju i u Marcaffeu gdje kombinaciju Mar + espresso možete naručiti za 3 KM. Oni nisu zaboravili na studente koji imaju posebne Marcaffe kombinacije: tost, espresso i Mar od narandže ili limuna za 5,50 KM. Pored ovih kombinacija čeka vas i odlična dnevna ponuda: sendvič, prirodni sok i espresso za 8,90 KM.

Međutim, to nije sve. U periodu od 1. juna pa sve do 1. septembra 2019. godine Importanne centar će svi svojim posjetiocima pružiti besplatan parking od 20 do 23 sata, kao i besplatan prvi sat. Ako dođete u centar u 19 sati, parking nećete plaćati do 23 sata. Ova akcija vrijedi svaki dan do 1. septembar.

Posjetite Importanne centar i uživajte u ovim posebnim ponudama koje su ugostitelji pripremili samo za vas.