Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar Sulejman, pravo dobar i moram reci da je ovo jedan od rijetkih clanaka na klix-u kojeg sam procitao od prve do zadnje rijeci ( uglavnom to radim na preskake, da ne "dangubim" previse)... Ziv i zdrav bio Sulejmane!
Sto vise vremena na vecoj nadmorskoj visini. Nedostatak kisika na tim visinama tjelo kompenzuje tako sto proizvodi vise eritrocita ili crvenih krvnih zrnaca da bi uspjelo da snadbije celije sa potrebnom kolicinom oxigena. Ti ljudi su u boljoj fizickoj formi, narocito kad se spuste na manju nadmorsku visinu. Zato su visinske pripreme vazne u svakom sportu.
penjali smo zajedno. respekt velikom covjeku.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Po BiH planima?!
Planinama seljaci..!!! Stota greska
Dobar Sulejman, pravo dobar i moram reci da je ovo jedan od rijetkih clanaka na klix-u kojeg sam procitao od prve do zadnje rijeci ( uglavnom to radim na preskake, da ne "dangubim" previse)... Ziv i zdrav bio Sulejmane!
Sulejman nije "popeo sve vrhove" već SE POPEO na sve vrhove. Nadam se da i ovo nije kuhinja Katedre za Bosanski u Sarajevu.
@kocka2a to je žargon koji koriste planinari, što frigidna tetkica poput tebe teško shvata. U redu je što ste dušu ispustili na planini, ali pazite na gramatiku i semantiku jer se to nekoj pizdi ne svidja
Žargon se stavlja pod navodnike kurtonu umišljeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tursko prezime
Respekt Sulejmane, kapa do poda! Ali vrijeme ti se povući u penziju nedo Bog da odapneš negdje usput odmah i ovi kojima si bio vodić mogu slobodno odapet
Sjedili Bookir i Sebija na poljinama i u jednom trenutku zazvoni Bookiru telefon i kaze mu Sebija, Bookire zvoni ti telefon, "OSMICA", kad ce Bookir na to "nije to osmica to je ajfon sedmica.." :):):):):):)
Aha...lahko mu je bili kupiti dok je imao posao pa u BH Telecom na rate a vidjet cemo sad kad je ostao bez posla kako ce eeee...
@AzerAzer jedan korak napora učinjen na planini je veći poduhvat od ove tvoje šale. I nemoj misliti da imam nešto protiv tebe, naprotiv, obožavam dobru šalu. Ova tvoja jednostavno ne prolazi ni izborni prag, jednostavno ne valja tebra