Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja bi uzivala
Srbi bi se vratili pradjedovini, svemiru.
Mos misliti, nestanu svi a ostanemo ja i Kate Upton. Jbt crkli bi, ona ni jaja ne zna napraviti.
Prve bi cimpanze preuzele vlast, uzele gorile za bodigarde i onda bi izvrsile genocid nad miroljubivim bonobo majmunima.
Na ovu tematiku odavno je napravljen dokumentarac u više epizoda. Na osnovu dokumentarca i Mylena farmer je odradila pjesmu & spot "Paradis Inanime". Ovo nije ni novo ni originalno ... otkrivaju toplu vodu, a "neki" od toga prave udarni članak ...
opet bi se pojavili ovi sa sela i čupali bi pločice iz kupatila daim se noge ne talizaju.
Kakva glupost !!!! Sta bi se desilo??? Cijela planeta bi se regenerisala eto sta bi se desilo !!!
zemlja bi odahnula konacno
ko bi bašču okopo i opljevio ko bi moje krave muzo dete vi meni recite ko
biko bi mirno na zemlji
Sto se ismija.Mile i Bake bi prezivjeli i ovu katastrofu.Mile bi rekao ja nisam covjek ja sam medvjed,dok bi Bake rekao, ja sam Miletovo govno,da proste malogradjani..
jo video stariji od klixa
Divan bi to svijet bio
srbi nece nestati...sigurno....samo da nam ostanu jos bosnje...da se imamo s kim zayebavat :)
A kad su to Srbi dosli na Zemlju,ja mislio oni zive na nebu?
pa zasad znamo da su srbi bar sto se pismenosti tice na zemlji 7524 godine...toliko bar vode evidenciju....a ako je od tad vode znaci da su od negdje dosli pismeni....opste je poznato da su srbi dali svijetu pismenost...to danas zovemo vincanska kultura....to pominjanje nebeskog naroda nije bez razloga...to je vjerovatno nesto sto se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je nestao čovjek..gdje se skrivao...:))
skrivao se 2 metra ispod zemlje. kmekmeee
Može....Bare.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)