PROMO
96

Spa by Malak: Mjesto gdje je sve podređeno vama

Pronađite izvor zdravlja, energije i opuštajuću oazu za sebe i svoje najdraže u prekrasnom Spa by Malaku: Spa, Wellness, Fitness i Health centru luksuznog Malak Regency Hotela.

Spa by Malak je otvoren za eksterne goste, kao i goste hotela. Dočekat će vas ljubazno, nasmijano osoblje, širok spektar usluga i poseban ambijent koji morate doživjeti.

Mjesto za vrhunske rekreativne i sportske rezultate

Ljubiteljima sporta i aktivnog odmora omogućena je rekreacija i zabava u moderno opremljenoj fitness sali uz korištenje najsavremenije Technogym opreme. Sačuvajte zdravlje i napredujte uz svakodnevno vježbanje i savjete profesionalnog fitness tima. Fitness centar je projektovan na način da može zadovoljiti potrebe različitih vrsta treninga, od funkcionalnih, kardio, weightlifting, powerlifting treninga, kao i posebnih treninga za rekreativce i profesionalne sportiste.

Spa iskustvo za jedinstveno opuštanje

Bogati sadržaji Spa by Malaka nude jedinstveno iskustvo koje će vas osloboditi svakodnevnog stresa i napetosti. Spa by Malak nudi opuštanje i uživanje u zatvorenom bazenu sa konstantno održavanom temperaturom uz mogućnost korištenja masažera. Ugođaj upotpunite odlaskom u finsku saunu ili turski hamam koji može biti lično područje opuštanja, ali i ambijent za druženje sa porodicom i prijateljima. Istraživanja su pokazala da korištenje saune uzrokuje opušteniji i dublji san.

Nakon vremena provedenog u sauni, iz Spa by Malaka preporučuju odlazak u relaks sobu koja opušta tijelo i dovodi ga u balans nakon korištenja prethodnih spa usluga. Uživajte u mirnoj atmosferi relaks sobe, ispijajući neki osvježavajući napitak iz bogate ponude Café-a Orient.

Masaža, kiropraktika, hidžama ili ergon terapija

Masaža pomaže da se oslobodite stresa, uklanja bolove i podstiče povećanje vitalnosti mišića. Ukoliko ste izloženi fizičkom i mentalnom naporu, ili se bavite sportom i imate problema sa mišićima – vrijeme je da se posvetite sebi.

Prepustite se rukama profesionalnih fizioterapeuta i fizioterapeutkinja i uživajte u aromaterapijskim, relaks, sportskim i mnogim drugim masažama koje možete pronaći u bogatoj ponudi Spa by Malak.

Prateći svjetske trendove u liječenju i rehabilitaciji, Spa by Malak je uveo tretmane kiropraktike, hidžame i ergon terapije. Iskusno, edukovano i certifikovano osoblje će Vam pomoći da odaberete tretmane koji su Vam najpotrebniji i od kojih ćete imati najviše koristi.

Jedna od najboljih metoda očuvanja zdravlja je hidžama, uz pomoć koje se rješavamo napetosti, bola i hroničnog umora. Hidžamu možete raditi u sterilnim, posebno opremljenim prostorijama Spa by Malaka. Hidžamu za muškarce izvodi certifikovani hadžam, a za žene certifikovana hadžamka.

Ergon tehnika je inovativni tretmanski pristup koji kombinuje statičku i dinamičku manipulaciju mekih tkiva sa specijaliziranom kliničkom opremom (ergon alatima), s ciljem da se tretiraju ograničenja mekih tkiva, ona pomaže u prevenciji i liječenju muskoloskeletnih povreda i bolesti. Koriste je najbolji svjetski sportski klubovi poput Juventusa i Arsenala.

Kiropraktika je terapeutski postupak koji se primjenjuje na kičmi i zglobovima pacijenata, a koristi se radi vraćanja normalnog obima pokreta.

Rezervišite termine u sportskoj sali Malak Regency Hotela

"U sklopu našeg našeg hotela nudimo i mogućnost iznajmljivanja sportske sale površine 600 metara kvadratnih, sa mogućnošću prilagođavanja različitim sportskim disciplinama: košarci, futsalu (dvoranskom fudbalu), odbojci, rukometu, badmintonu, gimnastici, borilačkim sportovima, stonom tenisu i drugim sportovima. Opremljena je vrhunskim amortizirajućim sportskim parketom, modernim i ekološkim osvjetljenjem, klimatizacijom, pokretnim koševima, pokretnim tribinama, golovima, mrežom za odbojku, stonoteniskom opremom i strunjačama. Amel Tuka, Edin Puhalo, Damir Džumhur, Adem Redžović, Edin Džeko, Mirza Teletović, Almir Kapić, Klub sjedeće odbojke SDI "SPID" i mnogi drugi vrhunski sportisti i klubovi su česti korisnici usluga Spa by Malaka, mjesta na kojem se spremaju za vrhunske rezultate", poručili su iz Malak Regency Hotela.

Odaberite članarinu kreiranu po Vašoj mjeri

Kompletna mjesečna članarina za Spa by Malak objedinjuje korištenje fitnessa, bazena, turskog hamama, finske saune i relax sobe i iznosi 125 KM mjesečno. Mjesečna članarina za bazen, turski hamam, finsku saunu i relax sobu iznosi 80 KM mjesečno. Mjesečna članarina samo za fitness iznosi 70 KM mjesečno.

Za sve dodatne informacije, ali i rezervacije termina možete pozvati na kontakt broj 033 777 227 ili pisati na e-mail adresu [email protected].

Radujemo se Vašem dolasku. Spa by Malak – mjesto gdje je sve podređeno Vama.