Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oj kafano da mi nije tebe ja bi davno ozenio sebe
@Amanda nisam ja, tako pjesma kaze.. u mom je slučaju oj dvolitarko :)
@Amanda heheh da da, sve se to moze primjeniti na mene :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
A onda neki kmeče što je sve više muslimana u svijetu. Muslimani su očuvali porodicu, a bez porodice nema ničega. Za to vrijeme na Zapadu se promoviraju pederluci, alkoholizam, narkomanija, pedofilija, vjenčanje sa samim sobom i što više radnih sati dnevno. Nema sumnje da će Zapad uskoro vapiti za muslimanima, Afrikancima, Azijatima... i to što plodnijim.
@yale To je cista nebuloza... izmisljotina... laz... Cuj Istanbul?! Pored cijele Evrope?!
Koga briga šta drugi rade, jel tebe ometaju u tvom životu, naravno da ne, Zapad je pun liberalizma, mani se muslimani ovo katolici ono pravoslavci ovako itd, svoja posla gledaš i briga te šta rade. Svako ima pravo od svog života da radi šta hoće, nego je fazon što smo mi još uvijek zapeli u 15 stoljeću pa nam sve aman i estakvirula. Pusti ljude da žive kako hoće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Islam je budućnost Evrope i to je osnovna činjenica koju treba shvatiti. Sad je samo pitanje hoćemo li prihvatati imigrante i uklapati ih u naš sistem, ili ih odbijati pa da dođu kasnije kad mi odumremo do te mjere da ih ništa neće spriječiti da glatko uvedu svoje običaje i sve resetuju. Ja sam za prvu opciju bujrum i prilagodba.
A gdje je tu prangija.
nije bolest sve sto boli
Kad časne sestre mogu biti udate za Nevidljivog koji je na nebesima, ovo može još lakše.
vidim da si glup pa ne znam da li da ti odgovorim.. Ali časne sestre nisu udate vec su predale svoj zivot crkvi. Zato ne kaki na usta.
... ali opet ni blizu popularna kao sodomija. Zapadna demokratija je cudo.
Još ova glupost ima i zvanično ime "sologamija", aman...
ljudska glupost i svemir.... no limit...
JA VOLIM SAMO SEBE ! Nego šta nakon smrti, jel ko Pantelija u besmrtnim Maratoncima: Svu svoju imovinu ostavljam samom sebi !
Pomakni se Alija da ja legnem....
propast svijeta, vrhunac egocentrizma. jednostavno trauma, ovim ljudima treba pomoć
Ahahahahaha covjecanstvo u totalnoj zabludi... 😅😅😅
Sve pred Kijamet...
Haaahaaa... oplakah.. mora se onda razvesti od same sebe da bi se vjencala/udala za nekoga drugoga ili...? Postati svoj ljubavnik, najbolji prijatelj, povezati se sa sobom... pa to sve mogu i bez samovjencanja...