Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cim se vide rane po nogama, to znaci da dijete uziva u zivotu :D
Mogu misliti koliko je smarala dijecu, uradila mali milion slika dok nije dobila ovih par valjanih :D
i šta mi u Bosni imamo s tim?
16. slika, predivno zaista.
Kao da gledam fotografije iz perioda moga djetinjstva kad smo se igrali vani, pronalazili zabavu u najjednostavnijim stvarima, bili maksimalno fizički aktivni i bez pristupa tehnologiji, koristili vlastiti mozak da bi smišljali razne igre i igrice. Tolika razlika između nas tada i današnje djece koja žive za mobitele, tablete i kompjutere koji im diktiraju način života i žive za to da bi sjedili 12 sati dnevno k'o retardi pred ekranom u zgrbljenom položaju.
Ja imam osjecaj da sam rast'o u kamenom dobu kada vidim sta ova danas djeca imaju ...,kupis im sve sto god pozele i oni non-stop nezadovoljni .ebem im mater...
Da... Dobiju novi iPhone i nakon par mjeseci cmizdre roditeljima i mole ih da im kupe drugi jer je taj koji već imaju stariji model... Ne znaju dječurlija nezahvalna da je tehnologija rupa bez dna. Roditelji nemaju nikakvih drugih briga nego pratiti koji su najnoviji modeli tableta i mobitela i zakinuti sebe i svoju porodicu na nekim neophodnim stvarima za život da bi udovoljili svom nezahvalnom derištu.
Imam ja za mamu jednog ratnika...
Euforija dok gledam ove slike, svaka cast ovoj zeni sto ih je vratila u dobra stara vremena i istinski vrijedno dijetinjstvo..
Svaka joj čast što je i nas podsjetila na ona stara vremena, danas je ovo rijetkost vidjet
Bravo, danas se djeca zanimaju ovako : http://i.imgur.com/Rvk9Al.jpg 'Learning' - yeah...
Ljepotice .:)