Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas da tamo djeci ne dajete hladne Cedevite !?
Ovo meni vise lici na promociju unistenja prirodnih vjekovnih blagodati od strane kozojebne vlasti a sa spregom gradjevinske mafije kojima nista sveto nije sem osobnog profita.
Ove što iz budžeta uzimaju pare na fol dobrobiti za djecu treba uhapsiti za korupciju jer naš budžetski novac daju svojim tajkunima što ne dadnu besplatne preglede ultrazvuka a ne da se mora plaćati ono što bi trebalo biti džabno. Čuj investitor kanton i općina Tonovo na čelu sa ovim prevarantom a IZVOĐAČ lihvari firma Han
37 hiljada prvacica upisano u prvi razred u kantonu Sarajevo,samo nek se gradi,u Visegradu 15 prvacica,u Kalinoviku 8
@gooUser1565949726 Kakvih crnih 37 000 prvačića - toliko nema ni čitava Bosna! Radi se o broju UČENIKA OŠ, a ne prvačića!
Provjericu,mozda da je tako
Provodni su zatvore Ajdinoviće koji su bili fenomenalni pa onda oni slično. Položaj Ajdinoviće 100 puta ljepši, čišći i kvalitetniji zrak, hrana domaća bila, zoo vrt... Šta ima u šabićima osim lopova kao Berilo i njemu slični.
Smakli Ajdinoviće i sad imaju monopol hehehe
Nekad se išlo u Ajdinoviće, ali eto gore više nije čist zrak...
@MazoljiceMostar Išlo se nekad i u Šabiće, svake poslijeratne godine do 2015, Ajdinovići su tek prije 3 godine počeli dovoditi djecu.
Kako ovdje stane 4000 ljudi?