Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH nije na spisku? Nestalo papira?
nije Svedska ko sto je prije bila,izbjeglice su je uništile tako da ne palamudite tu bezveze sa vašim istrazivanjama ,bolje se pobrinite za svoju zemlju osposobite je da bude ko skandinavska
Hahhaha "BiH se ne nalazi na spisku" evo svi se cudimo kako :-D
Prelijepa porodica... cuj Hrvatska pozeljna za porodicu hahahahahahahah
@realista2 i meni je Cro fina drzava, ali ovaj primorsko -zagrebacki dio. Da se oni zele potruditi mogla bi hrvatska postati stabilna.
@SvetiJuraj Lijepa zemlja da, samo drugi je par opanaka sto se narod pati ko i u bosni, prezivljava, mladi bjeze... Volim ja i hrvatsku i bosnu, samo treba biti realan ko covjek i reci kako jeste..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo