Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po komentarima bih najradije bacio atomsku na BiH.
Meni svi ovi misionari koji idu u Afriku izgledaju kao da idu primarno da pomognu sebi a ne tim napaćenim ljudima tamo. Afrička djeca ostanu zarobljena u sistemu krimnala i obespravljenosti, od stranaca dobiju koji obrok i ništa više. Misionari, sa druge strane dobiju vrijednu etiketu velikih dobročinitelja koja im do kraja života zadovoljno tinja u umu i daje višu notu postojanju i vlastitoj vrijednosti. Ko je human, human je svudje, ne treba mu Afrika.
@lucky s. Jao molim te prestani. Klasična situacija kada od drveta na vidiš šumu. Afrika je neopisivo bogata zemlja i matrica je jasna: radom humanitarnih organizacija tim ljudima daju mrvice a šurovanjem sa domaćim delikventima im izvlače milijarde. Misliš da Afrika nema resurse da prestane biti jad i bijeda trećeg svijeta, i da istovremeno "svijet" ne može uticati na to?
Trebala je ostati kuci i uciti komsije da vole svoju drzavu
https://media.giphy.com/media/3oz8xJlzpiaYvS8UEM/giphy.gif
Za svaku pohvalu.