Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu oni bili kod nas u BiH plate mizerne cijene astronomske, kolko kod da radim uvijek manje love.
ionako ga samo na slikama mogu gledati tako da ....
@silver44 Ako na klixu napises da si bio u Singapuru, Maldivima, NY...odmah su minusi i komentari u stilu, nisi mako od svoje kasabe. Ne vrijedi se raspravljati.
Sjecam se da je flasa votke Smirnoff u marketu kostala 50 Eur...
vidim hejteri pucaju minus jer ocito misle - qrcenje neko ima se 50 Eur za vodku. Ne kazem da sam kupila vec da mi je zapalo za oko. Samo opusteno. Nije Singapur na drugoj planeti, pa da je i nerealno da je neko tamo ustvari i bio.
$$$$$$
treba se uzeti prosječna plaća u singapuru gdje nema nezaposlenih i troškove života to je pravi odnos.singapur je skup i nedostižan za nekoga ko bi recimo došao iz bugarske turistički ali za one koji žive i rade u istom nije skup čak je omjer kvaliteta i cijena daleko na strani kvaliteta.
Fakat preskup grad. Imaju cak i cevabdzinicu, kod Enesa, ako se dobro sjecam. Ne mozes ponijet cigarete, samo jednu nacetu kutiju. Nema zvaka za kupit. Bila sam par dana, lijepo, sigurno i uredno. I sterilno.
Da si bila ništa od toga nebi napisala.
@skydiver mala miccy nije slagala u singapuru su strogo zabranjene žvakaće gume.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad pogledas platu i cijenu svakodnevnih potrepstina i usluga kod nas u BIH .. to bi ti bilo kao da je u americi kafa 50$ , patike 400$ , jakna 1200$ ..i sl.. stoga kod nas je skuplje nego igdje u svijetu gledano standard/cijena odnos
U bejha da su cijene svega kao u 2000 god plata od 1500KM mozda bi bila ok nego imamo cijene svega ko u Njemackoj a plata 8x manja
pa nije baš tako, otiđi u Beč pa vidi koliko bi mogao živjeti sa recimo 1.500 KM, možda sedmicu, a ovdje je to super plata za mjesec dana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)