lifestyle
63

Šejla i Emir Cocalić potakli mladiće i djevojke da načine prvi korak

Klix.ba
Šarmantna voditeljica Šejla Cocalić i radio-voditelj Emir Cocalić posjetili su restoran-klub "Opera" sa specijalnim planom. Njih dvoje su u pratnji Milka promo-tima i uz pomoć Milka čokolada prenosili poruke nježnosti među posjetiteljima kluba, ohrabrujući ih da se usude da načine prvi korak i započnu nešto slatko.

Primijetivši da više nego ikada momci i djevojke čak i u klubovima stoje razdvojeni, svako sa svojim društvom i svojim temama, Milka je došla na ideju kako da takvu sliku barem malo popravi, a da želja za iskazivanjem naklonosti ponovo postane jača od straha od odbijanja.

Neodoljiva energija i neposrednost Šejle i Emira, praćeni porukama nježnosti i poklon-čokoladama Milka koje su djevojke i momci jedni drugima slali, pretvorili su naizgled običnu subotu u večer za pamćenje.

"Baš su slatki! Slatko sam se nasmijala kad su mi donijeli poruku. Skroz simpatično i originalno", prokomentirala je jedna od gošći kluba.

Uz malu pomoć Šejle i Emira prošle subote su sklopljena brojna poznanstva, a da li će se kasnije roditi nešto više, ostaje da se vidi. Veselu atmosferu i trenutke nježnosti od subote Milka je prenijela na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, na kojoj se posjetitelji pozivaju da svoja iskustva podijele sa svima.