Promo
47

Saznajte zašto je Biokill prvi izbor u borbi protiv insekata

Svi znamo koliko insekti mogu biti problematični ako se pojave u našem domu. Stoga je izuzetno važno preventivno i sistematično pristupiti suzbijanju insekata, a naročito onih koje pridonose širenju zaraze. Insekticidi su veoma dobri kod suzbijanja insekata, a jedan od najučinkovitijih je svakako Biokill.

Ovaj tekući insekticid je proizveden pod licencom Jesmond Holding AG, Zug iz Švicarske, čime je opravdao stručnost i dugogodišnju tradiciju ove kompanije i vrlo je djelotvoran u suzbijanju svih vrsta insekata, poput mrava, muha, komarca, moljaca, grinja, uši, krpelja, žohara.

Biokill ne ostavlja tragove, stoga je pogodan za zaštitu tekstila, krzna i tepiha. Sadržaj raspršite neposredno po površini, u pukotine odnosno puteve kretanja insekata, po zidovima, prozorskim okvirima, vratima, svjetlima i namještaju. Poprskajte najmanje 20 posto ukupne površine, a poprskane površine ne brišite i Bio Kill će štititi vaš dom od insekata oko 4 sedmice. Ovaj tekući insekticid i akaricid ima karakterističan miris, biološki je razgradiv i veoma jednostavan za upotrebu.

Stoga, provjerite zašto Biokill treba biti prvi izbor u borbi protiv insekata.