Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znaci da ces radeci ono sto volis zaraditi dovoljno da platis racune, pogotovu ne sa ljudima koji ti se svidjaju. Za biznis ti trebaju partneri sa istom vizijom a ne raja za kahvenisanja. Stotinu puta mi se desilo da uradim dobar posao sa osobom koja mi se ne svidja ali profesionalno odlicno saradjujemo.
@PostenoGovoreci Znači da ti se sviđa, pa makar i profesionalno. Ja ne znam da je s rajom ikad iko išta dobro i korisno napravio osim za'ebanc'je. Ljudi ne znaju razdvojiti posao od jaranstva i vrlo često se neko naljuti. Otvoriš kafić, restoran, granap, hajd' uredu, počastiš raju jednom, dvaput, ali ono očekuje da stalno visi tu jer ti eto imaš i možeš. Ako ne daš ili moraš naplatiti, onda si pakaš. I tako za milion drugih poslova.
Buffett je poznat po svojoj privrženosti filozofiji vrijednosnog ulaganja te po osobnoj štedljivosti unatoč ogomnom bogatstvu...E tu je brate Buffete problem,mi zadnju marku dajemo na janje i pivu i govorimo jedan je zivot,kad cu ako necu sad,zivimo od danas do sutra.
Mozes li mi poslati koji milon da otvorim sebi firmu pa da je volim.. i ubacim u nju ljude koje volim... Helouuuu... 🤣🤣🤣🤣
ja mislio da radiš ono što ne voliš sa ljudima koji vam se ne sviđaju ...
U BiH radim posao koji volim ...dajem sve od sebe ...prevrcem se ko lasica ali napretka nema pa nema.
🤠✋
Volim cugati sa dobrim društvom, ali ne tvrdim da mi to znaći sreću na duže staze.
@Ipkis Čitaj članak ponovo, s razumijevanjem.
@Mlles Dyson, odjebi.
Dragi Warrene, kada vidim ko je sve u vijeću i kandidat za vijećnika smuči mi se toliko da ne znam ni ko sam ni šta sam,.. kada vidim da pravnica radi na kasi u marketu a da je varioc i električar sa kupljenom diplomom izvođač radova u državnoj službi, nije onda čudo što u 10h u pola dana u sred sedmice nestane struje u gradu, .. odosm omi u pm al ne lagano nego klizeći,.. lahko je sa normalnim biti normalan!
A sta za nas koji ne volimo raditi nista. Dajte neki savjet?
@toh Sacekajte da odrastete
Dakle da tucem dozinte dok kuci sam gledam filmice ? Nema problema, biti ce kako ti kazes.
E jebi ga Warrene nije ti baš neki savjet, evo ja bih volio da vodim ljubav sa Karleušom jer mi se sviđa a ona neće ni da čuje za mene
bas imas ukusa
ja volim spavat (a pogotovu s ljudima koji mi se svidjaju) ali to se ne placa jbg
@RoyalStandard Počni naplaćivati.
I pljačkajte još više sirotinju koju ne volite
E, a da biste radili ono što volite i s ljudima koji vam se svidjaju, morate imati dosta novčanica.
Evo ja bi volio svasta raditi sa Hanom 🤣🤣🤣.