lifestyle
33

Sarajevo Tattoo gathering u sklopu Konzum Sarajevo beer festivala

Klix.ba
Ove godine u julu 14. 15. i 16. u sklopu Konzum Sarajevo beer festivala održat će prvi "Tattoo gathering" u BiH.

Cilj organizatora ove mini konvencije je da tattoo široj publici predstavi kao jedan vid umjestnosti, te okupi artiste različitih stilova i kreativnih idjea, kako bi kroz razmjenu znanja i iskustva doprinjeli razvoju tattoo lifestyle-a.

U toku tri dana gathering-a posjetioci će se družiti sa renomiranim tattoo artistima iz cijele BiH. Kroz ovu manifestaciju šira publika ima priliku izbliza upoznati tattoo kao društveni fenomen.

"Kroz dnevne sadržaje organizujemo seminare i razna takmičnjenja, koja će doprinjeti dodatnom upoznavanju tattoo kulture iz različitih dijelova BiH.

Ukoliko imate više od 18 godina i odlučite se na #nemanazad u mogućnosti ste izabrati neki od različitih stilova i motiva koje nude naši tattoo artisti. Za infomacije o učesnicima posjetite: http://www.tattoo-gathering.net/", saopšteno je iz organizacije.

Uz nagradnu igru #nemanazad učesnici imaju priliku osvojiti vaučere za usluge tetoviranja ili pirsinga na "Sarajevo Tattoo gathering 2016 " , tako što će na FB page postaviti fotografiju najbolje tetovaže koju su vidjeli uz #nemanazad.