Muzika
179

Konzum Sarajevo beer festival: Novi sadržaji za ljubitelje piva i dobre muzike

Klix.ba
Uz proslavu 5. rođendana Sarajevo beer festivala, organizatori su za tri vrela ljetna dana, druženja i zabave, obezbjedili i dodatne sadržaje.

Naime, pored široke ponude pivskih brendova i odlične svirke na Konzum Sarajevo beer festivalu, posjetioci će imati priliku družiti se i sa tattoo/piercing artistima iz cijele BiH, u okviru prve, velike manifestacije pod nazivom: "Tattoo Gathering Sarajevo", koja će se održavati sva tri dana festivala, na festivalskom tlu.

Organizatori festivala su ove godine mislili i na najprobirljivije ljubitelje piva, koji će moći uživati u ukusima posebnih pivarskih brendova u "Premium pubu".

Parking Olimpijskog kompleksa "Zetra" i ovog ljeta će biti top lokacija. Podsjećamo na ranije objavljeni line up, s izmjenom u drugom danu Konzum 5.Sarajevo Beer Festivala.

Umjesto najavljenog benda "Obojeni program", u petak 15. jula nastupat će "Bolero".

Line up: 14. juli - Prljavo kazalište, Električni orgazam i Zoster

  1. juli - Pips, Chips & Videoclips, Bolero i S.A.R.S.
  2. juli - Psihomodo Popo, Sassja i Kultur Shock

Svakoga od tri dana festivala nastupat će i po jedan demo bend.

Trodnevne ulaznice u predprodaji, moguće je kupiti putem portala Citydeal.ba po super cijeni od 14 KM. Ne propustite ovu odličnu priliku, jer će trodnevne ulaznice u prodaji koštati 20 KM, a dnevne 10 KM.

Ura, stiže nova tura.