lifestyle
0

Ronaldova druga izabranica manekenka

NINA
Fudbaler brazilske reprezentacije i igrač španskog Reala iz Madrida Ronaldo zaprosio je svoju djevojku, brazilsku manekenku Danielu Ciccarelli, poslije samo mjesec i pol dana zabavljanja, javili su brazilski mediji.

Ronaldo je zaprosio Danielu Ciccarelli za vrijeme odmora u Grčkoj i njih dvoje će se vjenčati za nekoliko mjeseci u Parizu.

"Ne mogu ni potvrditi, ni demantirati tu vijest, ali moguće je da će se vjenčati, jer su zajedno i vrlo su sretni", izjavio je Ronaldov prijatelj i predstavnik za medije Rodrigo Paiva agenciji Reuters.

"Kada odrede tačan datum, vrijeme i mjesto vjenčanja, onda ću moći potvrditi tu vijest", dodao je Paiva.

Ronaldo je bio četiri godine u braku s brazilskom fudbalerkom Milenom Domingues s kojom ima trogodišnjeg sina Ronalda. Njih dvoje su se razišli u novembru prošle godine.

Od kada je u Madridu, Ronaldo se prepustio uživanju u noćnom životu, a čak se i udebljao. Međutim, sada ga je Ciccarellijeva koja je se bavi triatlonom i maratonom natjerala da drži dijetu i da svakodnevno ide na trčanje, na čemu joj je trener brazilske reprezentacije neizmjerno zahvalan.

"Brazilska reprezentacija joj je zahvalna na tome što je natjerala Ronalda da se vrati zdravom životu", kazao je trener Carlos Alberto Pareira.