Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde šta pričate (odnosi se na komentare). Svaka starija generacija kritikuje novu i tako će uvijek biti. Nekad je opravdano, ali se više pretjeruje jer ljudi ne razumiju nove generacije, potrebe i želje. Mene je prije stari stalno tjerao da silazim sa kompjutera dok sam bio mlađi uz razne komentare, a ni ja nisam popuštao. X puta mi je odvrnuo osigurač na silu. Sad imam hljeb od tog računara i programiranja zbog kojeg sam se osamostalio, a i roditelje pomažem.
Sjećam se kada se mama posvađala sa tatom. Tada sam prvi put vidio leteće tanjire.
Sjećam se kada se mama posvađala sa tatom. Tada sam prvi put vidio leteće tanjire.
Potpuno je pogrešno dopustiti djeci da upravljaju roditeljima, to proizvodi psihotičnu djecu. Stoljećima su roditelji teško radili, obrađivali zemlju, gajili stoku, putovali danima što danas mogu za par sati, ali niko tada nije razmazio djecu. Djeca su sazrijevala sa 14 godina, počinjali raditi za novac, danas u 24. mlakonje samo troše zrak i roditeljske pare!
Sve ovo navodi na davnu izjavu legendarnog Ckalje kad jedne prilike izjavio sto su djeca nerovzna pa je rekao odprike sledece da : 1.Prva 3 mjeseca vise djeca nisu uopce sigurna da ce roditi 2.Druga 3 mjeseca hoce li im se roditelji uzeti 3.Treca 3 mjeseca ko ce ih cuvati kad se rode
šta znači frustriranu djecu? nisu li takva sva
......nemaju frustriranu djecu već narkomane i ubice noževima, pucače nadkoljenice....... :(
Šta mislitr kako je mladim đikanima genocidašima, nije ni čudo što lažu ko srbi
@ServDosljoSaKarpata....hebo ti "djikan" sekanu.....ahihihihi
Zamisli kad kao dijete otkrijes da su ti roditelji Djikani, koga to ne bi isfrustriralo?
@Sezam.....hebo ti djikan sekanu.....ahihihi