PROMO
32

Robot u Kaknju ponovo otvorio vrata svojim kupcima

Domaći trgovački lanac Robot ponovo je otvorio vrata svojim kupcima u petak, 06. decembra na istoj lokaciji, ovoga puta još savremeniji i povoljniji.

Nakon mjesec dana zajedničkog rada na adaptaciji objekta u Kaknju, koji je usljed nesretnih okolnosti izgorio, od jučer, zvanično, nastavljamo sa radom.

Posebno se zahvaljujemo našim dugogodišnjim partnerima na ukazanoj podršci, te cijelom našem kolektivu koji se svakodnevno i nesebično zalagao kako bi Robot u Kaknju ponovo nesmetano nastavio sa radom.

Za sve kupce pripremili smo super sniženja na svim odjelima prehrane, neprehrane i tehnike, bogat asortiman kvalitetnih domaćih proizvoda, brojna iznenađenja, te smo sigurni da će svi posjetioci iskusiti novi doživljaj kupovine. Danas, 7. decembra od 12 h sa građanima Kaknja družiti ćemo se uz roštiljadu.

"Mi smo tržni centar u kojem kupac ima priliku da nađe sve što treba na jednom mjestu uz najpovoljnije cijene. Odjel prehrane, mesnica, piljara, odjel hemije, robe široke potrošnje, mali kućanski aparati, bijela tehnika, namještaj i alati je ono što će naši kupci imati i u preuređenom Robot centru u Kaknju", rečeno je iz marketing službe Robota.

Kompanija Robot će u narednom periodu i dalje raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH, te u 2020. godini najavljuju otvaranje šest novih objekata.

Uskoro nas očekujte i u Vašem gradu!