Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riješite se mahmurluka jedanput zauvijek - prestanite konzumirat alkohol. Najbolje rješenje. Ili, u suprotnom, prestanite cmizdrit k\'o kakve tetkice nakon alkoholisanja prethodne noći.
Joj sad kad ove pijane svinje počnu da seru i povračaju po sebi i još će se hvaliti kako im je bilo super za novu... NO alkohol - NO mahmurluk ;)))
Alkohol je zakon!!!
ili se jednostavno ponovo napijte, mnogo jednostavnije
pushite vutru yebo alkohol
ALKO.HOL - MAJKA SVIH ZALA.
Smije li Sky cola piti? Vidim da se ne smije Pepsi i Coca-Cola...
alkohol je najvece zlo danasnjice, a ovaj sax stvarno misli da su svi pijani, polumrtvi zavrsili. meni odlicno bilo i bez alkohola, odlicno se proveo, jos samo da nisam morao smirivati face koji samo kad popiju imaju mu.da. joj takve volim najvise. kanite se djeco alkohola dok mozete
krvi ti drage k\'o da je to sad nesto revolucionarno sto su rekli.. -.-\'
Sta je to MAMURLUK to mi nikada nismo tako izgovarali.?????
Sad će medonje po čitav dan .....\'\'jesam se sinoć razvalio\'\' \'\'gdje si ti bio\'\'....u p.ički mat.erini..
Ja joj jes mi bilo dobro sinoc, a glava bi me bolila i tako ;)
Im still mortus..
ja mislim da su za ovakvo stanje krivi mravi!? :(
Bgm ja sam izbio klin klinom jutros...
ovaj clanak ste postavili tacno prije godinu dana! samo rotirate! :D