Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to naš narod navikao da jede
Imate gresku u naslovu, ako vec morate pokvariti suzduku, onda makar napisite "sudzuka sa tikvicama"! Tikvice su prozracne, nemaju nikakav ukus (bljak) i nista se ne pravi "sa njima", nego se one dodaju onome sto vrijedi u jelu, onome sto je zapravo jelo, vecinom da ga razblaze...
Sudzuka je promjenjiva kategorija, tikvice mogu biti s fasiranim, s jajima, s pocecem, ovaj put sa suhim mesom. Jelo su tikvice, sudzuka je sastojak
Ma tikvice su ko hljeb, samo bez hljeba :) Recimo, kaze se "cevapi", rijetko "cevapi sa somunom", ali nikada "somuni sa cevapima"