Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zdravije je kupovni uzeti, i to onaj od kile, i smazati. U tom vasem receptu ima secera dovoljno za izvoz. 😳
@JaSamoKazem2 ma pusti šuplju, obavješteni su samo stranački podobni. Ko obavještava te ljude u BiH, zna se ko je uzeo to pravo, zna se ko ima pristup tim udruženjima, pričaš mi bajke. Čega se plašite zeleni termiti, da će se otkriti malverzacije, da je neko naplatio za nekoga drugoga. Isto kao sa donacijama, neko je deset puta dobio a neko njonju
Zaslađeno kondenzovano mlijeko? Tako može i sa samo jednim sastojkom, sladoledom u prahu.
necu sladoled hocu bivsu da mi se vrati
boze molim te
pratio sam ove upute bez ikakvih mjera i duzina trajanja procesa i napravio sam kadaif.. sta cu sad, zaledit ga ili jest?
Umuti agdu u slag i zaledi a ostalo daj djecu da pojedu