Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jeste, ne moramo, možemo da ga spremimo i pijuckamo i kod kuće, ali nije isto. Ja bih radije da sednem na neki 'royal charter service' let, pa da odem na vikend u Beč, recimo. Da pijuckam vino, jedem perece i Saher tortu, i uživam u zimskim čarolijama. Nažalost, nema se "vremena"...
Cemu voda strucnjaci?
gdje god kakva glupost mi cemo je preuzeti a neke pametne trendove izbjegavamo.
đe to sada ima flaša vina od 1 litra? đe god se okreneš 7 deca.
A sto bih ga sam spremao kada mogu kupiti gotovo kuhano vino koje treba samo zagrijati? Boca od 1l u Lidlu kosta 1,8€( cca.3,5 KM). Svabo to napravi vrhunski. Ko ima svoje vino O. K. ali kupovati vino,cimet,klincice,zvjezdasti anis,narance,jabuke izadje dosta skuplje nego kupiti gotovo kuhano vino.
svabo napravi vino od govana
Dobro je protiv prehlade
"O vjernici, vino i kocka i kumiri i strjelice za gatanje odvratne su stvari, šejtanovo djelo; zato se toga klonite, da biste postigli što želite." (Sura El-Maide - Trpeza 90)
Nisu svi islamske vjeroispovjesti, a oni koji jesu ce se ionako kloniti vina i bez tvojih komentara :)
O magare, idi na sajt islamske zajednice pa komentarisi o vjeri. Ima nas koji volimo crno vino i koje ovo interesuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tobe jaRabbi