lifestyle
0

Razišli se Cameron Diaz i Jared Leto

Klix.ba
Cameron Diaz i Jared Leto su raskinuli nakon četiri godine ljubavne veze i nakon glasina o vjenčanju koje su, između ostalih stvari, izazvale razdor između njih dvoje.

Jedna od tri ljepotice iz filma Charlie's Angels i njen dečko, također glumac Jared Leto kojeg znamo po ulozi u filmu Panic Room, raskinuli su nakon četiri godine. Navodno su stvari već bile u lošem stanju kad su počele kružiti glasine o mogućem vjenčanju. Kako kažu njihovi bliski prijatelji, Cameron i Jared su se 'jednostavno odaljili jedno od drugog'. Međutim, govori se i da je razlog raskida mogla biti Jaredova ljubomora na blistavu karijeru njegove djevojke i njegova zainteresiranost za njegov band 30 Seconds To Mars. Dok je hollywoodska zvijezda Cameron bila zauzeta snimanjem filma Charlie's Angels: Full Throttle, Jared nikako nije mogao izdržati taj tempo: nije je nikad posjećivao tokom snimanja prošle godine i jadna Cameron je uvijek išla na zabave sama.

Izgleda da je manjak njegovog glumačkog uspjeha, a direktno time i novca, presudio ovoj vezi. Sada će Jared imati više vremena koje će provesti sa svojim psom koji se zove Juda. U međuvremenu, Cameron je primijećena na par popularnih hollywoodskih mjesta kao što su klubovi AD i Forty Deuce sa samim Justinom Timberlakeom koji će biti voditelj ovogodišnje ceremonije MTV Movie Awards 2003.