Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika tuga! joj jbt ima li i jedan jedini je*eni clanak na ovom portalu koji nije povezan sa jbnom coronom, pa ovo je stvarno preslo svaku mjeru, ok razumijem, moramo preventivom smanjiti pandemiju, ali sto je previse previse je! jbt digli paniku kao da ce pomrijet pola planete, ono u citavom svijetu 8 hiljada mrtvih, a od gripe umire skoro isti broj i to non-stop pa o tome se ne pise, ovo se oni zajebavaju sa nama, treniraju strogocu, da vide koliku kontrolu imaju cccc
Eh pa pogledaj te recimo ovo,žalosno,eh pa se vi nemoj te pridrzavat mjera,kad ti virus desetkuje porodicu to je problem,niti sta mozes pomoc niti mozes prici.