Promo
180

R&S Sarajevo: Naručite paket dezinfekcionih sredstava na Vašu kućnu adresu

Obzirom na veliku potrebu stanovništva za sredstvima za dezinfekciju, iz kompanije R&S d.o.o. Sarajevo su odlučili po prvi put ponuditi sredstva za dezinfekciju ne samo pravnim već i fizičkim licima u obliku paketa koji sadrži 10 različitih proizvoda.

Zaštite sebe i drage ljude od virusa i od opasnih bakterija redovnom dezinfekcijom prostora - poslovnih prostorija, ali i svog ličnog doma. Isporuke paketa se realizuju na željene adrese širom Bosne i Hercegovine putem brze pošte, a cijena poštarine iznosi 9 KM. Sadržaj paketa je sljedeći:

  1. Sredstvo za dezinfekciju Dioxy Activ Supra gotov rastvor 1 l
  2. Gel za dezinfekciju ruku DAILY PLUS 100 ml
  3. Sapun tečni 500 ml antibakterijski Daily PLUS
  4. Zaštitna maska pamučna sa gumicama (5 komada)
  5. Krpa microfiber univerzalna pakirana 35 x 35 (3 komada)
  6. Kuhinjski brisači 2/1 Violeta 2 sloja
  7. Krpa za pod Magic Cotton 70*50cm/ Samba
  8. Trulex 3/1 NEVEX
  9. Toaletni papir 1/24 Violeta 2 sloja parfimirani
  10. Rukavice gumene Skin prima/Lolita.

Uzimajući u obzir odredbe koje vladaju u ovom periodu, mislili su i na one najmlađe koji imaju zabranu kretanja. Uz svaku kupovinu paketa za dezinfekciju na poklon ćete dobiti dvije figurice "Soccerstarz" uz koje će se "mala raja" moći zabaviti u sigurnosti svoga doma. Paket možete kupiti po cijeni od 50 KM sa uračunatim PDV-om.

Naručite paket ili saznajte više informacija na linku: www.akcija.ris.ba/dezinfekcija/.

R&S olakšava posao

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je jedan od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog materijala, uredskog namještaja, promo materijala, sredstava za čišćenje i IT opreme. Vodeći se sloganom "Olakšava posao", kompanija svim klijentima pruža mogućnost da sve potrebno za kancelariju i obavljanje redovnih poslovnih aktivnosti nabave na samo jednom mjestu.

Više informacija o kompaniji možete pronaći na web stranici: www.ris.ba. Najnovije aktivnosti i specijalne ponude pratite na Facebook stranici R&S Sarajevo.