Promo
18

Qsit na novoj lokaciji: Ambijent koji će vas inspirisati na promjene

Već ste upoznati sa domaćim brendom Qsit koji modernim dizajnom i kvalitetom, broji mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Qsit se sada nalazi na novoj lokaciji u naselju Bulevar Stup, gdje će Vas dočekati ljubazno osoblje i pomoći Vam prilikom odabira stolica za Vaš dom ili poslovni prostor. U maloprodajnom salonu možete pronaći širok izbor modela i kreirati stolicu po Vašoj želji.

Ton u Qsit

Asortiman Qsita je dodatno obogaćen proizvodima brenda TON, te je Qsit oficijalni re-seller ovog brenda na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Modeli odišu luksuzom i elegancijom i nastali su vizijom najboljih svjetskih produkt dizajnera.

Pored prepoznatljivog dizajna TON Vam pruža garanciju od 5 godina s čim sebe i pozicionira visoko na ljestvici svjetskih brendova namještaja.

Planovi za budućnost

"Ono sto je sigurno jeste da Qsit uskoro možete očekivati i na dodatnim lokacijama u Bosni i Hercegovini kao i susjednim državama. Trenutno 30% našeg poslovanja je usmjereno na izvoz sa tendencijom rasta na vanjskom tržištu. Također smo odlučili da Qsit prezentiramo na najvećem međunarodnom sajmu u Kelnu (IMM 2023) uz rame sa svjetskim brendovima", ističe osnivač Armin Mehić

Qsit marketing

"Marljivo radimo i ulažemo u marketing promocije naših proizvoda, te ovom prilikom ističemo uspješnu suradnju sa marketing agencijom BOVA čije usluge možete pronaći na instagram profilu bova.ba", poručuju iz Qsit tim-a.

Black Friday

Povodom Black fridaya, Qsit Vam daruje popust od 10-15% na odabrane modele!

Iskoristite priliku i posjetite ih u novootvorenom salonu, na lokaciji Džemala Bijedića 279 G, Bulevar Stup.

Akcija traje do isteka zaliha!