Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav dragulj od zemlje. Jedan od posljednjih rajeva na planeti. Steta sto ju je zapalo da toliko morona zivi u njoj pa je zaseravaju gdje stignu.
kladim se u 100 marona da ces vidjeti tu divlji otpad i plasticne kese, plasticne boce i konzerve.
Vjeruj da nema, apsolutno nista jer je nepristupacan put , nit turista nit ljudi , bio u par navrata vrijedi posjetiti ko je blizu..
Lijepo je, ali... tirkizno?
A nista nee pišete o katostrofi u kamenolomu na Neretvi. 7 dana kasnije, nista se ne desava nit ko sta poduzima. Placenici!
Meni ovo jezerce izgleda više kao rezultat ljudskog javašluka nego rada prirode. Brdašce koje je "skliznulo" u Jasenicu je skoro pa opustošeno pa je i logično da se spustilo/skliznulo u rječicu.
E sad sjebite to betonom i vikend kucama kao i Prokoško..
Ne dajte onom ministru iz Fojnice gore!!
Savršeno mjesto za odmor duše. Dobro je što do jezera semože doći samo terencima, dobrim quadovima ili Touring motociklima pa nije na meti čestih posjeta. Najbolja jeopcija u mjestu Mehurići (Fazlići) na širem dijelu makadamskog puta gdje se jedan krak odvaja za selo Skomorje (dokle je put u pravo dobrom stanju) parkirati i pješke cca 10 km uz Jasenicu hodati. Topla preporuka zaodlazak tamo!
Zna li Salko za ovo mogla bi još jedna mini da se napravi.
Ocekujem da bude uskoro unisteno raznim šupama koje zovu vikendice kao sto su unistili Prokosko jezero apsolutnom nelegalnom gradnjom šupa i potpuno unistili jezero. Zdravo
pa mnoga jezera su tako nastala
Eno imaju jos jedno jezero kod Mostara prije par dana ga napravili u kamenolomu
Koliko je priroda preljepa treba samo znati uživati bar vikendom