Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neobicno i lijepo.
Ovo je velika srbija
Idealno za one koji po danu govore rodica samnom na moru..a navece na kamari ...
Kako neće biti mali kad je hrvatski😝
Ne znamo a i ne interesuje nas...Imal kakva vijest iz Bosne
'dohvatiti dlanovima', čudno! Ja mislio tiš reći zakoračit na nj dok gledaš kroz dvogled.
vidi ovih SDA glasaca sto pljuju na Tita.. pa glupani sve to sto imate je ZAHVALJUJUCI bas njemu, da njega nije bilo od cega bi vi zivili? a sto je najsmjesnije vi i skutori dole u kamenjaru ste uspjeli da unistite i vrhunske firme poput Aluminij-a itd. Trebate da Titu idete na grob svake godine. u njegovo doba, svi ste isli na more i niko vas nije smijo dirnuti prstom. mogli ste drzati odkljucana vrata od stana.
Ovakvih otoka na Drini koliko hoces😀
Uskoro dok nadođe more i za 300 koraka.
Još da ima kakvog zelenila… 🌴🌲
Ja, i?
Ovo je Veliki Školj kod Kleka BIH, kuću je uzela bosanka Brena da se malo folira, more je čisto jer su kinezi pazili da šljunak sa mosta istovaraju na Pelješcu HR
Ajde muči. To je kod Hvara. Takvij ima na stotine po Jadranu.
Ja bih tu formirao jednu izbornu jedinicu, al da bude neki legitimni predstavnik
NI tamo bez testa
jes lijepa vegetacija, a trava do koljena...