Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema izlaza na toplo more, nema planina. Lokalci slabo govore engleski, a rumunski neobičan..nit pravo slavenski nit pravo romanski jezik pa težak svima. Žene ok, ali Ukrajinke, Rumunke i Ruskinje ipak ljepše. Korupcija tolika da bih dode ko Švica😂
bolje im je da se pripoje Rumuniji
Ne pustaju ljude u drzavu iz bezveznih razloga. Momka koji drzi kanal "izazovi avanturu" nisu htjeli da puste, a mnogi su imali slicne probleme
Al zato moldavke..
Evo i bosna je faktički na moru pa nema od njega ništa.To je okolilo samo da ne bude bosna, jer miriše na srbe, na pravoslavlje, na rusiju....
Kaže se prije nove ere a ne prije krista.....
Ko voli porniće snimat obećana zemlja
Moldavija na jugoistoku Evrope?
Po ovom tekstu insan bi rekao da je Moldavija obecana zemlja. Cak su i oni I fudbalu bolji od nas hahs
Ili sto bi rekao Dino, granici sa Rusijom…
Priroda lijepa, ljudi rinaka. teško ovisni o doznakama dijaspore. Kišnjev lijep. Autor članka očito nije bio u Moldaviji jer piše kako je povoljan smještaj. Netačno, zbog manjka hotelskih kapaciteta je skup, tako i kvalitetni restorani.
uce u EU prije nas hiljadu posto
Nikada nece uci. Prije ce se EU raspasti.
Svugdje se nađe lijepih žena pa i u Moldaviji. Ipak najljepše su Perzijanke, a od manje lijepih ove naše. Još lako tako do tridesetih poslije im se izduži vilica, sve se nekako objesi na njima.
Bio ja tamo, elhama mi. Sirotinja teška, sve džaba, a vrlo lijepo i pristupačno, oni ljubazni, a cureeeee. Ljepše i od Rumunki, musafa mi.
Ima lijepih cura svugdje a simpatične su mi manje zemlje u njihova kultura
Sigurno si naišao na neke ljubazne ljude, moje iskustvo u Moldaviji i suprotno od tvoga. Proveo sam tamo 3 mjeseca poslovno. U ta tri mjeseca su mi dva puta obili stan u kojem sam boravio. Nekoliko puta sam prevaren i to za sitne pare, a sa policijom sam imao najlošije iskustvo... zaustavili me, pa su počeli da me ubjedjuju da mi je pasoš falsifikat... na kraju se sve završilo kada sam im dao 100 eura kao da mi progledaju kroz prate zbog pasoša.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nerazvikanu ljepotu 😂😂😂