Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šemsa mijenja ime u Elizabeth
hahahahhahah, jesi kralj
zovite me Elizabeth Gallagher!
Znam, ali rekao je da ne moramo zajedno obilaziti destinacije-to me tješi!
jos pati za bivsom :D
Rastao se od djevojke, ali od imena... nikada :P
"Jedino što traži jeste da potencijalna "nova“ Elizabeth Gallagher, pored zdravog razuma i želje za putovanjem, ima kanadski pasoš te da jednog dana učini nešto slično za potpunog stranca." Divna gesta. Učiniti neko dobro djelo, a za uzvrat jedino zahtijevati da ta osoba učini nekoj drugoj osobi dobro djelo i tako u nedogled. Ne mora biti putovanje, nego bilo šta što će drugu osobu učiniti zadovoljnom i sretnom. Tako se ljubav širi lančano i zove se : "ŠALJI DALJE". :)
...jer ako ne pošalješ dalje nešto ružno će ti se desiti, npr. možeš umrijeti! Svakako "šalji dalje"!
Halid nije tako. Šalji dobrotu bez ikakvog uslovljavanja. To je bit. A u te gatke tipa desit će nešto ružno, ja ne vjerujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce navaliti sponzoruse Elizabete
Dear Jordan, Necu u Milano, Prag, niti Pariz, jer vec poznajem i vec mi dosadilo A briga me za Bangkok i New Delhi dovojlno vidim cobane iz Indije i iz Thailanda Jordane, oprosti ali nisam ti ja ta Best regards, Eleonora Elisabeth Rothschild
Ionako ne bi upala ne zoveš se ko dotična :)))))))))
Eleonora, prevedi mu i ove ostale rijeci. Mislim da te nece razumjeti ovako
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
AAAAAAAAHAHAHH OVAJ NE GUBI VREME
Sa'š ti vidjet kad se prava Elizabet curikne "poraj svoje karte" :D :D :D
Druže, tebi su vile u glavu :))))))
Svrha clanka je??
Mozda postoji koja Elizabet u Bosni . Kod Roma ili onih sto gledaju serijeee...