Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta ne prikazete hopa-cupa u letu sta radite
najjače mi je kad napišu članak o nekoj curi koja je zaposlena kao stjuardesa u recimo Turkish Airlinesu, haha, i šta, ja bi joj kao trebao zavidjeti, haha, bukvalno konobarica, rob, samo u zraku, isto ko da je dobila posao u Microsoftu
Jadnih vam i bijednih komentara. Pretpostavljam da ste toliko ruzni da vas nece niko ni na jedan posao primiti. A to sto nigdje ne putujete da i ne govorim. Kako su vam tuzni zivoti . E cuj letece konobarice. Hahahaha, pa tebe nece ni u konobara jadnice.
Mogla je i da slika kad ih piloti natezu
jako tezak posao imaju. jel ima neki humanitarni broj ili mozda racun da im uplatim para da ih spasimo. sve humanitarne akcije za sirijsku djecu preusmjerit u ove letece kuuurave da ih spasimo molim vas pozurite jos je malo vremena ostalooo.molim.vasss brzooooooo
brzooo umrijet ce od dosade i od silnih dodataka na platu. molim vas. svaka sekunda je bitna
A ove naše sirotice se ispale u Dubai da budu leteće konobarice i Klix o tome napiše članak, kao neki uspjeh... isto ko da su završile MIT i otišle u NASA-u!
Ovo na slici je pletenje, a ne heklanje :)