Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će BOšnjo sir dignut na 30 KM po kili
Nama u Bosni je svugdje farma
Ovo važi samo za arape.
slatka i istinita reportaža al kako objasnit instagramu
Neka seljanki u gradu, ništa bolje nego nafuzit kakvu sljanku, posebno ove iz okoline foče sve furaju neko poštenje a svaka dala 😊
Imaju sve na selu, rasprodaju, dođu u grad žive u garsonjeri na 15.spratu.Rade za 500KM samo da ne bi neko rekao da je seljak.
To je kod mas unisteno i napustano davno.Seljake su svukli u grad a sela zapustana i unistena tako i imanja.Fa je bilo malo vise razuma i pameti mogla su dela i te kako sacuvati i uz manje investiciji mogli smo danas uz bogom date prirodne ljepote biti jak mamac za turiste kako iz Eurpe tako i diljem svijeta.
@DrvenaStolica Nije to samo tako kod nas, vec svugdje u svijetu se to desava ili se desavalo. To je samo jedan proces koji se odvija razlicitim intenzitetom. A mi smo smece drzava, pa zbog toga proces urbanizacije traje stoljecima i ide u krivom smjeru. Inace kad seoski narod dolazi u grad, gradjani odlaze van, u prigradske zone. Jer dolazi do nizaaaa promjena
@DrvenaStolica To su zemlje Zapadne Evrope davno dozivjele, ali su na vrijeme usavrsili politiku. Kod nas se u centru starog grada grade nove zgrade, umjesto da se grade prema okolici, po seoskim prostorima. Tako se sprecava priliv seoskog stanovnistva.
zbog kolicine priliva seljakluka u grad nakon 37 god zivota u gradu sam grad i kupio kucu u osami 15 km od grada, ja gotive i mira.
naftalin potpuno si u pravu i podrzavam te.Ovo je postalo zaista vise ne snosljivo.Neznas odakle veci seljakluk i poganluk dolazi ili od vlasti ili ovih sto su ih te iste vlasti svukle sa sela i brda
slino ti kao dvokómponentno ljepilo, zaljepio ti se opanak za asfalt, metastazirao si kao rak u gradu i ko je kao ti? treba kulture malo uzgojiti, u tome je razlika, opsta kultura, poznavanje kucnog reda u zgradi i sl.