Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj nedirnuti prirodni biser a vikendica na vikendici
+tepsija pite cvaja kod nane
Posao bas to isto napisati
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako nedirnuti kadje moj tetak fadil napravio tamo vikendicu
brat mi žuticu dobio na tom jezeru i nama prodali priču od "nedirnutoj prirodi" a puna gov*ana iz septičkih jama okolnih vikendica.
zimska adila
U Svicarskoj ovakve planinske krajeve zestoko promovisu i plasiraju, ljudi iz citavog svijeta dolaze da se dive kravama koje pasu u podnozju Alpa i naplate im spavanje uz dorucak 200 franaka u nekom planinskom cumezu, mi smo nesposobni za bilo sta i usput stidimo se sela, zato nasi i rade na bausteli i peru guzice.
Možete li jednostavno reči ako ste Bosnjaci Mašallah ili ako ste Srbi i Hrvati Hvala Bogu lijepo izgleda...Uvijek neke primjedbe
adnAn bubalo pro
adnAn bubalo pro
Čuj ovih stipsara: tepsija pite 20KM? Pa skuplja vam je pita na Baščaršiji. Samo što je ovima na Baščaršiji sve na dohvat ruke, a ovim ljudima treba 10-15 kilometara drndavog puta da odu po namirnice. Vama je najbolje da sjedite kod kuće i gledate Nacionalnu geografiju, ti vam je najjeftinije.
yebo ja tu idilu
To nije više biser otkad se toliko pravi kućica koje ne pripadaju prirodi jezera... Sve umjetno
Nedirnuti biser prirode vikendica na vikendici ,septičke idu u jezero ,ljeti krave ovce pasu seru pored jezera nemaš gdje sjesti. Dodju Arapi pa bacaju smeće i pempase pored jezera. otidjite ljeti pa da vidite nedirnuti biser.
treba arape naselit tu
Vrelo Bosne nije za piće puno fekalija s Bjelašnice a ne ovo "nedirnuto" okruženo septičkim jamama vikendica.
Ne znam sta u snijegu i zimi ima idilicno, daj me na Havaje prebacite a vi uzivajte u "idili"
Jedini nacin da se ponovo vrati prava priroda na Prokosko jezero, je da se uzme bager, sve poravna, sve do jedne kuce i zabrani bilo kakva gradnja
Eki nedirnuto,nevino ko Madona
inače ga niko nije tako osim fekalija.