Tradicija koja nestaje u Mijanmaru
0
Žene s tetovažama na licu su turistička atrakcija
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj, neko se ustvari razmnozava sa ovim monstrumima?
jest bezveze...ne lici ni na sto..a kamoli na turisticku atrakciju
SVAKI CIKO IZ BIBLIJE JE BIO OBREZAN...PA I SAM BOGGGG....UOSTALOM PITAJ MAMICU SVOJU KOJA JE PREDNOST OBREZANE CUNNNEE NAD TVOJOM PUNE SMEGME...
Pa konju jedan da mene nisu obrezali ti nebi im\'o jakne za zimu. Umjesto da se lijepo zahvalis sto nisi prehladjen, ti jos dos\'o da se kofrcis.
@iSex e bud.alo jedna nemas ti dvije ciste u toj glavi, očit nosis je samo za češljanje prvo se malo edukuj procitaj sta pametno pa ces vidjeti da je to obrezivanje pored toga sto je za religiju i medicinski je propisano...ako procitas MOZDA ces shvatit i zasto...et toliko :)
a zamislite, u Bosni zive ljudi koji svoju musku djecu obrezuju i primoravaju ih da takvi idu kroz zivot, ne ostavljajuci im mogucnost izbora, a sve u ime neke tamo bolesti zvane religija...
Kakve su joj ovo felge u ušima,boze sacuvaj
Prepadee me !! KORE KARA MINNA DE MECHAKUCHA ODOTTE... SAWAGO SAWAGO!
FUJ !
oj zuba broz te je bo :O
da BOg da je nestalo sto prije ovo je groznooooooooooo
Jel budu u kavezima i smiju li se hraniti?