Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapad zaosto za nama jos koriste zeljeznicu :)
Bosna - stolice stare 50 godina, pun voz cigana, alkoholičara i klošara, pola putnika ne plaća kartu, vozovi idu max 50 km/h
Imamo i mi iste, samo malo drugačije :)
Onii imaju vooooz,i voz svoj imaju...A, mi moramo po trojica u taksiju da se guramo!!!!i
prelijep krajolik imamo al ove vozove nejmamo ...
a gdje im je vagon s ciganima
nije nama problem ovaj krajolik, to imamo, nego vagoni i pruge
treba staviti slike naseg vagona i voza tj lokomotiva i 3 vagona sramota ... imam osjecaj da je i ciro bio moderniji od ovoga smetljanika sada .. prevoz cigana i svercera..
Slabo da će se neko iz ŽFBiH ili ŽRS nasekirati što ih cijeli svijet ismijava. Ne može cijeli svijet praviti šala na naš račun (opravdano) koliko fukara u BiH može biti ravnodušna prema tome i koliko može biti gladna para i to beskonačno. Rkovodstvima željeznica i reosrnim ministrima se možete pokakiti pod prozor ali im neće smrditi koliko će im mirisati lova koju svaki mjesc uzimaju za nerad - odrasli su u bijedi tako da nemaju granica.
...ovi viktorijanski "trejnovi" su kul. zavališ se u otoman ko lorens od arabije, duškaš i posmatraš. psolije "ljute" i kafe, laganini pometeš kuvarove zalihe i raspališ "sovu". predveče šetnja kroz "main street", kafa, kolači etc. još samo da ima terasa za iskulirat "night view" tačno se nebi iselio iz voza :))
Prikazite svijetu kako izgleda putovanje vozom u BiH :D
Sta nasim fali nasminkani grafitima bolji su nego ovi njihovi :D
Vala, vazda radije putujem dobrim klimatiziranim busom, nego vozom, pa kakav god da je- Nije mi uopšte žao što nemamo međunarodnih vozova
hahaha jesi debilan ili nisi nikad u voz usao !?
Jesam. I u one šklopocije što su prije rata vozile ka Pločama, i doživio da sam (da izvineš na izrazu) morao pišati u najlon kesu i izbacivati kroz prozor, u Olimpik Ekspresu iz Beograda za Sarajevo za Dan Republike 1983 - bio je toliko prepun da nije bilo šanse da dođeš do WCa. Zato i kažem, hebo vas voz - živio autobus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jbte pa ko kod nas isto
Ko nas kad dizelka zacadi ona 2 vagona moras naftom prati
Nasi su najbolji,pijuckas a mors i zapalit