{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zbogom loše spavanje tokom putovanja: Izumljen jastuk za putnike

15.10.2014. u 17:46
102
13
Zbogom loše spavanje tokom putovanja: Izumljen jastuk za putnike
102
Zbogom loše spavanje tokom putovanja: Izumljen jastuk za putnike
Veliki broj putnika ne može se namjestiti udobno kako bi kvalitetno spavao tokom putovanja. Najčešći problem je bol u vratu jer do sada nije postojao jastuk koji bi bio dovoljno mali da ga možete ponijeti, a udoban da nemate bolova.
Jastuk u obliku diska NapAnywhere je napravljen od pjenaste strukture i može se namjestiti tako da podržava vašu glavu i vrat, te omogućava putnicima u avionu, vozu, autobusu i automobilima da udobno spavaju.

Jastuk je napravljen od fleksibilnog endoskeletona ispunjen pjenom i umotan u visoko kvalitetne tkanine za razliku od tzv. U jastuka koji se može rasuti, prevelik je i stvara osjećaj klaustrofobije. NapAnywhere vas ne steže oko vrata i može stati u torbu za laptop.

Ovaj jastuk košta 59 dolara (90 KM) i dostupan je za sada na američkom tržištu, a proizvođači ističu da vrijedi svakog dolara jer vam omogućava da se naspavate efektno bez obzira na to da li sjedite ili ležite, te vam opušta mišiće.

Jastuk je dizajnirao Dr. Ravi Shamaienger koji je dizajnirao ovaj jastuk prvenstveno zbog sebe kako bi bolje spavao tokom putovanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: