Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objava stara 7 dana
Uvijek se nadje jedan da sve upropasti
Ja ga bio upalio na kablove, dotrali ga do pelješkog mosta, i nismo mogli dalje, ustaše blokirali nama patriJotin prolaz. Sad odošmo na jablaničko jezero, bosansko pomorsko društv nam izdalo tefter do dogodine.
Jedan slučaj od 3000 ljudi na brodu i sve se prekida, a njegovi kontakti nisu pozitivni. Je li do testa? Da kažete "Test je pouzdan 99,9%" zvuči kao fantastična pouzdanost, a opet znači da će 3 slučaja biti detektovana iako niko nema virus. Gdje si, Šarane, da zapjevaš "Paranoooja"!
ma i oni otisli u p.m. ko i sve ove godine :D
Blizu im to "nigdje" , 😆😆