Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još ne znamo cijeniti i pravilno koristiti ovo što imamo, žalosno, ovako lijepa zemlja a narodi stoka
Lijepa je ovo zemlja. Meni... Najdraza!
Sjeverna Koreja? ne to je rs
Svedska? de bolan pogledaj cestu...
slike su haos...hvala za ovo.....nemamo mi uopste pojma sta mi sve imamo
i mene zezaju kada kazem da mi je moja zemlja najljepsa ... em je lijepa em je moja :) mehaga cekam spakovanih ruksaka i cekam te .... *_*
Da BiH je lijepa bez naših ružnih gradova, naselja, gudura, smeća. Sve iznad 800 metara je OK a sve ispod katastrofa. Naravno lijepa je i čitava Europa.
Kreteni nije Ljubišnja u Crnoj Gori, nego drugi vrh po visini u BiH, na granici sa Crnom Gorom :)
@andres_iniesta_2 Mijenja se al na šteuz BIH !! KAd sam vidio da je i Ljubišnja u Crnoj Gori, namah me presjeklo, kontam haman Bakir opet nešto poklonio i potpisao ! A inače je poznat ko najveći vakif državne i društvene imovine !
Ništa bolje niste objavili ima godina. Moja Bosna i Hercegovina - prelijepa
Elizabeth Taylor? ....... Ne. Santiceva Emina.
Super, odlicno uradjeno. :-) Prebogati smo mi, samo nismo svjesni.
Visočica. U prvom planu je vila policajca Lučkina koji je u jednom momentu trebao postati i ministar policije kantona Sarajevo. Inače rodom je iz susjednog sela Bobovice, a najzaslužniji je za pljačku šume kolosalnih razmjera SBiH i SDA. Učestvovao je i u krijumčarenju vozila i svakom drugom vidu kriminala. Njegovo bogatstvo se mjeri desetinama miliona KM ! Po zanimanju je inače seljak iz Bobobvice. Od njega je više nakrao samo IBro Berilo, načelnik Trnova inače siromašni predratni učitelj !!
Mordor? Ne, Sarajevo.
Bošnje, gde su vam slike Vlašić planine?Sramota!
Izvini Srbine ko radi taj i griješi. Ima tu još dosta ljepota iz krajine nego dugo bi nabrajali i nemaš ih ni sa čim uporediti.
Srbi đe vam je vaš srpski portal bez Bošnja da vam zagađuju srpski medijski prostor ?
Lijepa naša, prelijepa naša, jedna jedina, vjekovima postojana i ponosna Bosna i Hercegovina. Volim te lijepa moja domovino. Budimo jedinstveni i ponosni . Mi to mozemo narode... ☺
Sve same drlije i kamenjari! Srbija je najlepša zemlja na sveta i sa najtalentovanijiom nacijom u istoriji čovečanstva.Ne zvali se mi džaba NEBESKI NAROD!!!
...fali slika "šveđanin? jok, bosančero".
Poslje ovog, Srbija je očito rupa za BiH